Manual per a la prevenció i la detecció del racisme, la xenofòbia i altres formes d’intolerància a les aules.

Aquest manual és el resultat d’un any de treball del Projecte FRIDA (Formación para la prevención y detección del racismo, la xenofobia y otras formas de intolerancia en las aulas). El seu objectiu ha estat sensibilitzar i dotar d’eines als docents i responsables educatius per a la prevenció, detecciçó i actuació davant incidents de racisme, xenobòfia i altres maneres d’intolerància. ës a l’escola quan es comença a conviure aamb persones diferents i el que s’apren en elles serà fonamental per al comportament futur. És en aquest moment quan els i les joves aprenen a valorar la diversitat des d’una perspectiva d’enriquiment i no com un obstacle.

En aquest manual es descriu el perquè de l’existència de la xenofòbia, el racisme i altres formes connexes d’intolerància; el diagnòstic de la situiació de la població migrant i les minories i el marc normatiu; les estratègies per a la prevenció i sensibilització als centres educatius; quins efectes tenen aquests incidents i quina és la millor manera d’actuar davant elscoe6 mateixos.

  Tríptic

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>