PRESENTEM NOVA MALETA ” Descobreix Les Terres de l´Ebre “

El joc ‘Descobreix… Les Terres de l’Ebre‘, una iniciativa que pretén recuperar els jocs de taula i a la vegada donar a conèixer curiositats ebrenques, passejant pel territori sobre un tauler.

Ebrejocs: http://www.ebrejocs.cat

El joc consisteix en una maleta que, com a símbol del viatge que els jugadors fan per les poblacions ebrenques, inclou un tauler amb un mapa inèdit del territori ebrenc i diferents fitxes de les rutes, diverses capsetes amb les corresponents preguntes per cada població, dos daus i un rellotge de sorra.


En aquesta primera edició, el joc, a més del tauler amb el mapa de les Terres de l’Ebre i les preguntes corresponents.

El creador, Marc Vericat, d’ebrejocs, destaca que es tracta d’un joc molt dinàmic i entretingut, apte per tota la família. “És una barreja de molts de jocs perquè té alguna cosa de trivial per les preguntes, però també alguna cosa d’oca perquè té un circuit. L’únic que l’oca té un circuit marcat des de principi a fi i aquí no, ja que et passeges per tot el mapa, les poblacions i pots canviar de circuit.”
Aquest joc aplega més de 6.000 preguntes dels 52 municipis de les Terres de l’Ebre. Vericat destaca que “volíem que fos els habitants de les poblacions els que ens expliquessin els seus secrets. No volíem un joc en preguntes molt bàsiques, sinó que poguéssis descobrir totalment cadascun dels municipis”.

El Consell Comarcal de la Ribera i ANAV van facilitar la maleta de jocs als centres. Article.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>