Jornada Biblioteques on exposem el Seminari de Biblioteques Escolars de la Ribera

Aquest 27 d’abril i 4 de maig, de 17.30 a 20.00h, i en format virtual, farem la 2a Trobada de coordinació de seminaris i grups de treball de biblioteques escolars de Catalunya.
Els destinataris d’aquesta trobada són les persones coordinadores dels seminaris i grups de treball de biblioteques escolars, així com els assessors de BE dels CRP.
La Trobada inclou presentació d’experiències, activitats de dinamització i informacions del Programa de Biblioteques del Departament d’Educació.
A la primera trobada vam exposar el BIBLIOCABÀS riberenc on vam assistir una representació del seminari a Barcelona.
Ara virtualment, des del CRP de la Ribera d’Ebre  exposarem la nostra coordinació anual i les activitats conjuntes prioritàries que compartim al Seminari de Biblioteques Escolars de la Ribera d’Ebre, des de fa gairebé 10 anys. Comptem en aquesta ocasió amb la col·laboració de la ZER Benissanet-Miravet, on Lourdes Solé (directora de l’escola Antoni Nat, directora de la ZER i coordinadora de la biblioteca escolar des de fa molts anys, junt a la companya Diana Serres, actual coordinadora de la biblioteca escolar, que exposaran la Biblioteca Virtual que estan dinamitzant aquest curs i que hem anat compartint al seminari de biblioteques amb el suport també de la mentora digital Remei Joseantonio.
Moltes gràcies a totes les escoles participants al seminari, en aquest any excepcional, per l’esforç de mantenir la biblioteca escolar com a centre de recursos per a l’aprenentatge i la lectura o bé per a continuar dinamitzant el gust per la lectura al centre, cadascú dins les seves possibilitats.
Properament compartirem la nostra presentació a la jornada.
Aquí us deixem el programa general.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>