Inici seminari Escoles Verdes Ribera

Dijous 11 de febrer realitzem la primera sessió amb els centres de la comarca que són ESCOLA VERDA dins el PFZ de la Ribera d’Ebre:

Compartim les propostes iniciades com ESCOLA VERDA:

-Comissió verda, ecodelegats, vigilants verds o diferents representants d’alumnat per fer el seguiment d’accions a les aules i al centre.

-Propostes de reciclatge, d’estalvi energètic, d’hort escolar,…

-Difusió a la comunitat escolar i a l’entorn, mitjançant lectures de manifests, inauguració de la placa d’ESCOLA VERDA, cartelleres,… i a  les diferents xarxes.

-“Caixa Verda” de contes d’educació ambiental des de la biblioteca de l’escola Antoni Nat a Benissanet o des de la Biblioteca Comarcal per a la ZER Font de l’Aiguadí que es proposa continuar amb itinerari de ruta i diari de recomanacions des del CRP per als centres interessats.

Es comenten les diferents propostes d’educació ambiental properes com les de l’Espai Natural de Sebes, el CdA de Flix, la proposta de les oliveres del GEPEC, la problemàtica del Delta de l’Ebre, … que anirem tractant en les properes sessions.

Anna Papió, formadora del Programa d’Escoles Verdes, assesora de Cel Rogent, exposa la temàtica de la biodiversitat per endinsar-nos com a proposta col·lectiva a la zona, començant per la sensibilització, el coneixement i l’estima d’aquesta biodiversitat al territori proper.

Es presenten diferents eines digitals per compartir:

Continuarem compartint !!

La propera sessió del dia 25 de febrer s’obrirà a tots els docents interessats !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>