II Jornada d’Innovació Pedagògica 18 de maig amb participació de centres de la Ribera

18 de maig a  l’Hotel Exe Campus de Bellaterra, Universitat Autònoma de Barcelona.

Aquesta Jornada s’adreça a docents i també a persones relacionades amb el món educatiu, amb l’objectiu de donar suport, difondre i transferir les innovacions educatives.

 Inscripció oberta. Cliqueu aquí.

Trobareu tota la informació al BLOC DE LA JORNADA:

Des de la Ribera d’Ebre es presenten diferents INNOVACIONS EDUCATIVES:

Les persones assistents trien cinc experiències de centre d’entre les 78 que s’ofereixen, de les que al final se li adjudiquen tres,  establint un itinerari personalitzat per a cada participant.
 
En total participen a la jornada:
  • 24 programes d’innovació pedagògica . Cada programa presenta l’experiència de 2 centres.
  • 30 projectes de centre (3 per cada Servei Territorial) certificats d’innovació pedagògica en la convocatòria Resolució ENS/1542/2018, de 2 de juliol, per la qual s’obre convocatòria pública per al reconeixement de projectes d’innovació pedagògica de centres educatius.
  • Cada programa d’innovació disposa d’un estand on les persones assistents es poden dirigir per conèixer el Programa i interactuar directament amb les persones que el gestionen.
  • També hi seran presents amb un estan els Camps d’Aprenentatge del Departament d’Educació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>