La Webteca inclusiva. Recursos educatius per a la diversitat d’alumnes i aprenentatges

Down Catalunya va posar en marxa el passat curs la webteca inclusiva, un portal ideat i dissenyat per la nostra entitat i que persegueix convertir-se en una font de consulta i d’intercanvi de material educatiu que faciliti el camí cap a l’escola inclusiva. 

La webteca inclusiva està pensada per a mestres, entitats socials, mares i pares, i en general per a qualsevol persona que tingui la motivació, l’interès i/o el deure d’atendre alumnes en qualsevol context. Vol ser un lloc per compartir materials, experiències i coneixements.

En ella, es pot cercar des de recursos educatius que afavoreixen la inclusió, materials d’aprenentatge, activitats per a posar en pràctica a l’aula, articles d’interès o jocs i dinàmiques en l’àmbit del lleure i l’oci, entre d’altres.

La webteca inclusiva és gratuïta i d’accés lliure per a tothom. La seva utilitat dependrà en bona mesura de la quantitat de gent que s’anima a fer-se’n usuari. Per això animem tots/es els/les professionals de l’educació i de l’atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual que creguin que han elaborat adaptacions o altre tipus de material que pot ser útil per altres persones que el pugin a la webteca inclusiva. Es poden pujar arxius en diversos formats (pdf, word i power point). El portal compta amb la supervisió de professionals que valoraran i validaran aquests materials abans de publicar-los.

|ACCÉS A LA WEBTECA|

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>