CONVOCATÒRIA PREMIS #FPCAT

Convocatòria de premis #FPCAT.

TERMINI PRESENTACIÓ: fins 21 d’octubre de 2019

FORMULARI sol·licitud aquí 

Els Premis #FPCAT volen reconèixer, valorar i fomentar les bones pràctiques a les trajectòries individuals, als centres formatius, així com a les empreses i altres entitats promogudes en el camp de la Formació Professional.

Inclouen les categories següents:

  1. Bones pràctiques a les trajectòries individuals, de reconeixement de les actuacions dutes a terme per persones físiques en l’exercici de les seves professions.
  2. Bones pràctiques als centres formatius, de reconeixement d’experiències notables dutes a terme per centres que imparteixen formació professional inicial o ocupacional.
  3. Bones pràctiques a les empreses i altres entitats, de reconeixement de contribucions significatives a la construcció d’una formació professional de qualitat dutes a terme per entitats públiques i privades.

Poden presentar candidatures als Premis #FPCAT els ens locals, les institucions, les entitats i els organismes amb personalitat jurídica pròpia, amb seu a Catalunya. Cada entitat pot presentar més d’una candidatura.

El termini per a presentar les candidatures finalitza el proper 21 d’octubre de 2019.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>