Conferència en línia: Claus per una escola inclusiva

🔵 El dia de Conscienciació sobre l’Autisme és una gran ocasió per a sensibilitzar al conjunt de la societat i per treballar valors i aspectes tan importants com el respecte, la tolerància, la inclusió i la diversitat. Quin millor escenari per fer-ho que el que ens brinda la comunitat educativa.

Per aquest motiu, des d‘Aprenem Autisme ofereixen una xerrada en línia i gratuïta adreçada a tota la comunitat educativa i famílies per comprendre millor l’autisme i proporcionar claus per a la inclusió de l’alumnat amb autisme als centres educatius. 

Per altra part, us proposaran algunes activitats que han preparat per tal que pugueu sumar-vos al Dia Mundial de conscienciació sobre l’autisme i unir-vos a  connectant-vos al blau. Aquest any incorporaran propostes per realitzar tant als centres educatius com per a realitzar des de casa.

Conviden a tots els centres educatius a Connectar-se al Blau el 25 de març -15.30h i assistir a la conferència ‘Claus per a la inclusió educativa’ – Link:  http://bit.ly/2NrATsC 

Us hi esperem!!! 💙💙

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>