17 Maig, DIA INTERNACIONAL CONTRA L’HOMOFÒBIA, LA TRANSFÒBIA I LA BIFÒBIA

El proper 17 de mag es commemorarà Dia Internacional contra l’Homofòbia, Transfòbia i Bifòbia. L’objectiu de d’aquesta commemoració és conscienciar la comunitat educativa vers la discriminació del col·lectiu LGBTI (lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres, intersexuals)  i garantir els seus drets en peu d’igualtat amb tota la ciutadania.

Els centres educatius són els espais idonis on treballar els valors de la igualtat, el dret a la diferència i el respecte als drets humans. Tot i la tasca que s’està duent a terme encara queda feina per fer, ja que es continuen produïnt situacions de desigualtat, agressions i discriminació.

Donada la situació actual no es poden realitzar activitats dins dels centres però si es pot proposar treballar la temàtica des de casa i difondre les tasques realitzades a la xarxa per tenir més visibilitat.

Podeu accedir als RECURSOS DIDÀCTICS i a PROPOSTES D’ACTUACIONS publicades a l’XTEC…aquí 

Altres espais web d’interès:

  • Observatori contra l’Homofòbiaaquí 
  • Departament de Treball i Afers Socials…aquí 

Recordeu que al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre es disposa d’un PUNT SAI LGTBI.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>