Campus Jove Itinera

La Universitat de Lleida torna a convocar el Campus Jove Itinera, que és una proposta formativa pensada i dirigida especialment per als nois i noies que actualment cursen 3r i 4t de la ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior. Es tracta de la tercera edició del Campus Jove Itinera, organitzat per l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la UdL.

Del 28 de juny al 9 de juliol, els joves tindran l’oportunitat de triar entre un variat catàleg d’activitats dinamitzades per professorat universitari. El plantejament metodològic és eminentment pràctic, per això l’alumnat podrà aproximar-se a una experiència que els permetrà, per una banda, conèixer activitats del món universitari i, per una altra, millorar la seva orientació acadèmica.
Els cursos es desenvoluparan virtualment a la UdL a Lleida i tindran una durada de 20 hores, amb una distribució per torns com segueix:
1er torn: Del 28 de juny al 2 de juliol.
2n torn: Del 5 al 9 de juliol.
El preu de la matrícula per un curs d’una setmana és de 30 euros. El període d’inscripció finalitza el 31 de maig. Donat que les places són limitades, us aconsellem que ompliu la inscripció com més aviat millor.
Pots consultar tota la informació sobre la inscripció i l’oferta de cursos a l’adreça: http://www.ice.udl.cat/. També ens pots escriure al correu ice.secretaria@udl.cat

En aquest enllaç trobareu el cartell del Campus, perquè el pugueu distribuir a la vostra web/xarxa o penjar en els taulers del vostre centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>