Comissió d’estratègia digital de centre

S’ha publicat el document: “Funcions i organització de la comissió d’estratègia digital de centre” on es defineix què és la comissió d’estratègia digital de centre, qui en forma part, el seu funcionament i com la comissió d’estratègia digital ha de dinamitzar l’estratègia digital perquè arribi a tota la comunitat educativa.

La comissió d’estratègia digital és l’equip encarregat de definir i implementar l’estratègia que vol seguir un centre en relació amb les tecnologies digitals, amb l’objectiu que l’alumnat, els docents i el centre assoleixin el nivell més alt possible de maduresa i competència digital des d’una perspectiva d’innovació i de millora contínua. Per tant, ha de ser l’equip impulsor de l’Estratègia Digital de Centre, la planificació de la seva implementació, i el seu seguiment i avaluació.

La comissió ha d’estar impulsada i liderada per l’equip directiu del centre i cada centre pot organitzar la comissió segons les seves necessitats i dinàmiques de funcionament.

Els documents que s’han tingut com a referència per determinar els objectius, el funcionament i l’estructura de la comissió d’estratègia digital són el Pla d’Educació Digital de Catalunya (PEDC)l’Estratègia Digital de Centre (EDC) i la Web de suport a l’EDC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>