Volem llegir tants llibres…

Llegirem tants llibres…

que podrem fer el castell més alt, un 3 de 10 amb folre i manilles!

Del 10 de març

al 30 de maig de 2021

 

 

 

Xim i Xesca, posa en marxa aquesta iniciativa per a tots els nens i nenes de 6 a 14 anys que els agradi llegir i estiguin subscrits al programa, directament o a través de la seva escola o la biblioteca.

 

 

 

Normes de funcionament

Què és Xim i Xesca

T’HI APUNTES?

 

Posa llibres a la pila!

Llegeix posant atenció al que llegeixes per fer bé després el qüestionari. Només es podran posar a la pila els llibres que s’han viscut de veritat. És a dir, amb els que s’hagi resolt el qüestionari amb 20 punts o més.

Durant el cap de setmana es recollirà la informació de tots els llibres llegits per tots els nens i nenes participants de tot Catalunya i s’actualitzarà el dibuix de la torre. Així veureu l’alçada de la pila de llibres aconseguida fins al moment!
La iniciativa…
La Iniciativa Bücher Türme (Torre de Llibres) es va posar en marxa per primera vegada a Hamburg l’any 2011, promoguda per l’escriptora alemanya de literatura infantil i juvenil Ursel Scheffler. Aquesta iniciativa ja porta, a data d’avui, més d’1 milió de llibres llegits, havent assolit l’alçada de diferents torres i edificis emblemàtics de diverses poblacions d’Alemanya.

Amb el suport de la Sra. Ursel Scheffler, aquesta és la quarta vegada que Xim i Xesca organitza aquesta iniciativa a Catalunya.