Benvinguts a un nou curs: Ja teniu programades les vostres sortides culturals?

Encetem un nou curs:
benvingudes i benvinguts!

Enguany és l’Any Europeu del Patrimoni Cultural. El voleu celebrar amb els vostres alumnes? Us ho posem fàcil! Al cercador de Patrimoni Cultural Educació trobareu més de 1.000 activitats educatives de diverses temàtiques per descobrir el patrimoni cultural català: des de la prehistòria, la història antiga i l’edat mitjana fins a la història contemporània, passant per l’art, les llengües, la literatura i la ciutadania. Cerqueu per nivell educatiu, equipament, tipus d’activitat, comarca…

Cercar activitats


Sou centre educatiu de màxima complexitat?
Beneficieu-vos dels ajuts del programa ArGOnautes

Voleu visitar el patrimoni cultural català i el cost del transport és un problema? Si sou un centre educatiu de màxima complexitat, podeu beneficiar-vos del programa d’ArGOnautes d’ajuts per a sortides escolars culturals. Hi ha més de 50 espais visitables entre museus, monuments i jaciments.

Espais visitables

Sol·licita un ajut


Ampliem els ajuts per a les activitats educatives

Els centres educatius de màxima complexitat poden beneficiar-se també d’ajuts per a la realització d’activitats educatives als museus, monuments i jaciments gestionats per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural. Cal que feu la sol·licitud directament amb l’equipament cultural.

Quins centres participen?

Museus: Museu d’Història de Catalunya, MNAT, Museu d’Art de Girona, mNACTEC, Museu d’Arqueologia de Catalunya (Barcelona, Girona, Empúries i Ullastret)

Monuments: Roca dels Moros, Castell de Miravet, Reial Monestir de Santes Creus, Monestir de Sant Pere de Rodes


Al novembre tornen les Jornades APROPA’T:

Inscripcions obertes

Les jornades APROPA’T –  Els museus com a eines per a la transformació pedagògica a les aules són un espai de trobada entre el professorat i els professionals dels museus de Tarragona i les Terres de l’Ebre en què s’explora conjuntament el potencial educatiu dels recursos culturals locals. Aquesta formació, reconeguda pel Departament d’Ensenyament,
vol ser un altre pas per promoure la generació de sinèrgies i experiències innovadores
entre els diferents agents culturals i educatius del territori. Enguany, tindran lloc el 10 de novembre a l’Espluga de Francolí i el 17 de novembre a Tortosa.

Programa

Inscripcions


Forma part de la nostra comunitat i segueix-nos a