Humanitzant la tecnologia per Barcelona

“Humanitzant la tecnologia per Barcelona” és una exposició que mostra les polítiques i projectes de ciutat intel·ligent que està impulsant l’Ajuntament de Barcelona. Aquest espai permet explicar els projectes de Barcelona tant als ciutadans, escoles i associacions de Barcelona com a les nombroses delegacions d’altres ciutats, governs, universitats locals o estrangeres que ens visiten.

L’exposició acosta a la ciutadania les polítiques i actuacions municipals que es van mostrar a l’estand municipal de la Smart City Expo and World Congres d’enguany. Per això, s’ha aprofitat al màxim els materials utilitzat en la construcció de l’estand, tot el treball intel·lectual dut a terme per un important equip de persones al llarg de l’any per preparar el relat que explica les prioritats municipals en el camp de les tecnologies digitals, les polítiques públiques aprovades i els projectes que les desenvolupen. També s’aprofita elements de disseny i tot el material audiovisual preparat per l’esdeveniment.

L’exposició respon a la voluntat de donar a conèixer a la ciutadania les actuacions municipals i els projectes més innovadors que l’Ajuntament ha impulsat en el camp del desenvolupament urbà ajudat per la tecnologia, el que s’entén per Smart City. És per tant una actuació més en la direcció d’humanitzar la tecnologia, com ho ha sigut la Smart City Week celebrada dins la primera quinzena de novembre.

Ca l’Alier és el lloc ideal per hostatjar aquesta exposició. Disposa de l’espai adequat i encaixa amb els objectius de l’equipament. Es podrà visitar durant tot el mes de desembre de les 8 del matí a les 8 del vespre. Finalment, per facilitar encara més que la ciutadania coneix els projectes que avui estan transformant la seva ciutat, s’està valorant convertir-la en una exposició itinerant de forma que pugui estar un mes a cada districte.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>