Jornades CdA’s i EdA’s 2019-20 a l’EdA del Canigó

“Cal no abandonar mai ni la tasca ni l’esperança.”   Pompeu Fabra (1868-1948) 

Any rere any, tenim el plaer de ser convidats a les Jornades anuals dels CdA’s i EdA’s de Catalunya i enguany, en vam viure unes de molts especials: van ser les primeres com a CdA i, vam tenir la sort de conèixer el projecte educatiu de l’EdA del Canigó, situat a la Catlunya Nord, concretament a Prada de conflent.

Una població molt lligada a l’exili transcorregut al llarg de la Guerra Civil, directament relacionat amb la catalanitat i com no, amb figures rellevants com han estat Pompeu Fabra, Pau Casals i moltes altres persones anònimes que, el franquisme ha volgut silenciar la seva memòria, però podem constatar que no ho ha aconseguit.

El CdA del Canigó, representa una guspira d’esperança a la catalanitat, a fi d’ajudar a descobrir moltes fites històriques que van transcorre en aquelles riques terres del Conflent, des de Guifré el Pelòs fins a l’enamorat del Canigó, Jacint Verdaguer. Els seus àmbits d’actuació gaudeixen d’un ampli ventall de pràctiques d’aprenentatge dirigides a fer submergir l’estadant en aquest bell territori, tot orquestrat per un equip educatiu molt competent, dirigit pel company Víctor, a els quals volem transmetre el nostre agraïment, ja que ens van fer sentir com a casa.

Un cop més, els que fa poc que hem entrat en aquesta família dels CdA’s i EdA’s, jornades com aquesta ens ajuden moltíssim a veure la feina que es duu a terme en els nostres serveis educatius, conèixer companys/es amb el quals compartir experiències i, com no a retornar amb la maleta ben plena d’idees i aprenentatges per tal de continuar avançant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>