Novetats Google workspace education (Gooogle suite)

Si ets l’administrador de la consola de Google Workspace (Google suite per educació) del teu centre, potser hauràs d’atendre alguna d’aquestes tasques en els propers mesos.

Si el teu compte és d’Educació primària y secundària, has d’indicar abans de l’1 de setembre de 2021 quines Unitats organitzatives (UO) contenen usuaris majors de 18 anys. Altrament, tots seran considerats menors i s’hi aplicaran certes restriccions. Informació original (en anglès)

El 13 de setembre de 2021 deixaran de funcionar els enllaços de Google Drive de determinades carpetes i fitxers. Això pot provocar que alguns usuaris hagin de tornar a demanar-ne permís. Informació original (en anglès) i com decidir l’aplicació d’aquesta actualització

A partir del 10 de gener de 2022 els comptes gratuïts (Google workspace education fundamentals) i els Standart ja no podran enregistrar les reunions amb Google Meet. Es conservaran els enregistraments anteriors

En aquest fil de Twitter de l’usuari Balbino Fernández Revuelta hi trobareu més detalls, més enlllaços i algunes recomanacions de com encarar aquests canvis.