Wonder, de R. J. Palacio. Guia visual de referències del llibre

wonderWonder és, entre moltes altres coses, un llibre ple de referències. Totes les seccions del llibre s’obren amb alguna cita; o bé de la lletra d’alguna cançó o bé d’algun llibre. La música i el cinema tenen un paper destacat en varies escenes clau de la història, i l’August es refereix contínuament a personatges i elements d’Star Wars, El senyor dels anells i Harry Potter, ens parla de jocs de taula i de videojocs, cita sèries, còmics, etc.

És per això que el professor i bloguer Brian Wilhorn (helpreaderslovereading.com) ha creat una guia visual per acompanyar la lectura de la novel·la. La Irene de Puig l’ha adaptat i ampliat per als lectors catalans del llibre. Aquest n’és el resultat.

Irene de Puig és mestra, llicenciada en Filosofia i Filologia Catalana. Ha treballat en gairebé tots els nivells educatius i actualment dirigeix el Grup IREF. Fa formació del professorat: cursos, conferències, i publica llibres i materials educatius. Codirigeix el Màster Filosofia 3/18 en línia que ofereix la Universitat de Girona.
I per acabar us deixem amb un book trailer del llibre

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>