Una nova maleta de lectura, la «Maleta d’art»

maletaartEl principal objectiu de la Maleta d’art és donar suport als centres que en el seu projecte l’educació artística tingui un paper rellevant. La varietat d’obres que en formen la maleta permet disposar d’una informació àmplia i diversa per a acompanyar en el desplegament de qualsevol projecte que tingui la creació artística com a eix central.

La maleta es regeix pel mateix sistema de préstec que la resta de maletes de lectura, és a dir, la durada de l’estada en un centre és d’un trimestre.

Els llibres que formen part de la maleta estan agrupats segons les seves característiques i continguts:

Conèixer l’art i la pintura. Conjunt de llibres de coneixements que permeten fer una introducció al procés de creació d’algun dels pintors més destacats de la història de l’art i a les obres més emblemàtiques a través de la lectura l’observació i l’experimentació.

Llibres-joc al voltant de la pintura. Tres llibres que, mitjançant una trama detectivesca, permet introduir-se en les característiques essencials d’algunes obres d’art.

Abecedaris il·lustrats. Les lletres de l’abecedari són les protagonistes d’aquest llibres ja sigui inspirant unes il·lustracions d’una gran creativitat o bé a partir d’elements presents en algunes pintures presents a museus. Aquests llibres permeten disposar d’estratègies per a treballar l’element artístic de la lectura.

Àlbums il·lustrats sobre pintors i la seva obra. Contes amb arguments que giren al voltant de l’obra d’artistes com Monet, El Bosco, Dalí, Van Gogh… i d’obres com el Gernika de Picasso o la Mona Lisa de Leonardo da Vinci. Les il·lustracions d’algunes de les obres segueixen la tècnica pictòrica emprada per l’artista protagonista de l’àlbum.

Àlbums il·lustrats segons tècniques utilitzades.

Altres.

| Descarrega la llista |

| Descarrega un document amb la informació bàsica de cada llibre |

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>