Lectures de misteri

jocsvernellEl Servei Educatiu Baix Llobregat-6 posa a disposició de les biblioteques escolars de la seva demarcació una maleta de lectures de misteri per a l’alumnat dels cicles mitjà i superior d’educació primària.

La realització d’aquesta maleta ha comptat amb  l’assessorament d’Amàlia Ramoneda de la Biblioteca infantil i juvenil de Rosa Sensat.

Els títols que s’hi inclouen són de les temàtiques més diverses del gènere de misteri: detectius, colles, terror, aventures, fantàstic, etc. Són novel·les en la seva majoria protagonitzades per infants que, sols o acompanyats per un adult o per una colla, han de resoldre un misteri.

Si bé l’objectiu principal del conjunt d’obres que inclou la maleta està pensant perquè l’alumnat s’ho passi bé llegint, per al docent suposa una oportunitat per a treballar les estructures de la narració. Disposar d’un ventall ampli de llibres que tenen com a denominador comú una trama de misteri pot ajudar a presentar els elements clau sobre els quals es construeix una obra, en aquest cas identificar els personatges, l’ambient, l’element que desencadena la trama, etc.

Els títols que s’inclouen a la maleta Lectures de misteri els podeu consultar aquí:

| Descarregueu el llistat |

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>