L’Alícia viatja al país del rock de la mà del Grup de Mestres de Música (GMM)

Cartell-AlíciaEl Grup de Mestres de Música del Servei Educatiu Baix Llobregat-6 ha preparat un nou espectacle: Alícia al país del rock.

Aquest espectacle basat en l’obra Alícia al país de les meravelles de Lewis Carroll compta amb la participació de les escoles Santa Maria de Cervelló, Joan Juncadella, La Guàrdia, La Vinyala, Mare de Déu del Rocío, Sant Antoni, Sant Jordi i Sant Josep de Sant Vicenç dels Horts, El Solell, de La Palma, Sant Martí i Can Coll, de Torrelles de Llobregat, Castella, de Barcelona i, per primer cop, amb el Col·legi La Immaculada, de Sant Vicenç dels Horts i l’escola Paco Candel, de L’Hospitalet de Llobregat.

Com en altres edicions, l’espectacle no es limitarà únicament a la música, ni de bon tros. Es combinaran les arts plàstiques, el cant coral, la dansa i la literatura. Les cançons, inspirades en l’obra de Lewis Carroll, han estat escrites per l’alumnat de les escoles participants i compten amb l’aixopluc sonor de melodies pop-rock dels Rolling Stones, Queen, AC/DC, The Ramones, Bon Jovi, David Bowie, Metallica, Green Day, Joe Cocker, Guns N’Roses…

La representació que es farà el dia 15 de maig de 2017 a les 14:30 al Teatre de la Passió d’Olesa de Montserrat compta amb la participació directa de més de 600 alumnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>