La Mare dels Ous

La Mare dels Ous és un recull de partitures per acordió diatònic de dues files i vuit baixos. Al seu interior conté algunes composicions d’acordionistes dels Països Catalans, fetes entre finals del segle XX i principis del segle XXI que trobem classificades per grau de dificultat (un, dos o tres ous) i per gènere musical.

Alumnes de les escoles El Solell, de la Palma de Cervelló; Can Salvi, de Sant Andreu de la Barca; Joan Juncadella, La Guàrdia, La Vinyala, Mare de Déu del Rocío, Sant Jordi i Sant Josep, de Sant Vicenç dels Horts;  Can Coll i Sant Martí, de Torrelles de Llobregat, han participat en l’espectacle de dansa basat en un mostrari de diverses tipologies de danses a partir de les composicions acordionistes de La Mare dels Ous.

Aquesta trobada es dugué a terme a la Sala Pal·ladius de Pallejà el dia 9 de juny de 2009 i fou organitzada pel Seminari de Didàctica de la Música del pla de formació del Servei Educatiu Baix Llobregat-6.

A continuació us oferim un reportatge de nou minuts sobre aquesta activitat amb guió i producció del Servei Educatiu Baix Llobregat-6 i realització i muntatge a càrrec de Fernando Lorza (Serveis Territorials al Baix Llobregat).

La versió completa del document la teniu disponible en DVD a la Mediateca del Servei Educatiu Baix Llobregat-6.

DOCUMENTACIÓ SOBRE LA MARE DELS OUS

Algunes instantànies de l’activitat:

Visita del compositor Perepau Jiménez a l’Escola Joan Juncadella. Classe magistral preparatòria de La Mare dels Ous.

Enregistrament de l’Escola La Guàrdia amb la intervenció del seu grup en l’espectacle “La Mare dels Ous”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>