DytectiveU

La Dra. Luz Rello és fundadora de Change Dyslexia i investigadora a la Carnegie Mellon University. És llicenciada en Lingüística (Universidad Complutense de Madrid), màster en Natural Language Processing and Human Language Technology. (University of Wolverhampton) i doctora en Informàtica (Universitat Pompeu Fabra). Va ser la primera espanyola en rebre l’European Young Researchers’ Award per la seva recerca sobre el suport a persones dislèctiques. Premi Princesa de Girona 2016 i, entre altres distincions, Top 10 Spanish Innovator under 35 and Social innovator of the year by MIT’s Technology Review social.

2 comentaris

  1. Maria José Segura Giménez

    Estic molt interessada en aquest tema perquè hi han molts alumnes amb dificultats a la lectura i a la escriptura. Moltes vegades treballem aquesta dificultat amb les eines que creiem més apropiades i amb les metodologies que considerem més favorables . Aprofundir en tot allò que envolta a la dislèxia ho considero imprescindible per a qualsevol mestre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>