Hem rebut de… l’editorial Barcanova

A la biblioteca del Servei Educatiu Baix Llobregat-6 hem rebut de l’editorial Barcanova un seguit de llibres que llegirem amb atenció i en farem difusió entre les escoles i instituts de la nostra demarcació territorial.

Educació infantil i primària

La màquina menjapors
Autores: Iglesias, Carlota; Ribas, Àngels
Il·lustracions: Reixach, Emma;Riba, Gemma
Col·lecció: Temps per divertir-se
ISBN: 978-84-489-3398-2
«I si construeixo una màquina que es mengi totes les pors?», pensa en Daniel, que té molta por de la foscor. Així aprèn que tenir por no és dolent, perquè la pot transformar en coses boniques; però sobretot s’adona que tot sol la pot vèncer.

El somni de les andròmines
Autor: Prats, Joan de Déu
Il·lustracions: Vidal, Oriol
Col·lecció: Sopa de Llibres. Sèrie groga
ISBN: 978-84-489-3399-9
El petit Joan descobreix que totes les coses somien: des de les eines més humils del camp fins la pluja, les flors o el sol. Però tot d’una, s’adona que a les golfes de casa un munt d’estris vells estan tristos perquè ja no somien. El petit Joan els portarà al país dels somnis perquè les gàbies es converteixin en arpes. Les estrelles de mar, en estels caiguts del cel. Els miralls trencats, en calidoscopis…

Els tentacles de l’abisme
Autor: Lopesino, Jordi
Il·lustracions: Aguilar, Mayra
Col·lecció: Els Setciències
ISBN: 978-84-489-3027-1
En aquesta nova aventura, els Setciències s’endinsen en el món del silenci, en el gran blau, amb tots els seus misteris i la seva gran bellesa. Però, a més, també col·laboren activament en la desactivació d’una xarxa de delinqüents molt perillosa. Submergeix-te amb els Setciències en el fons marí i descobreix tots els secrets que hi amaga!

Educació secundària

L’insòlit viatge de Jerónimo de Ayanz
Autor: Llort, Lluís
Il·lustracions: Malet, Oriol
ISBN: 978-84-489-3079-0
Nuno Peixoto, el protagonista de Número 5. El submarí perdut, viu un munt d’experiències inoblidables juntament amb Silvana Darinka, la seva companya, i Agripina, una bibliotecària jubilada amant de la ginebra i de la bona vida. En aquesta nova aventura, Nuno és testimoni d’un viatge en el temps d’un personatge del segle XVII, l’inventor Jerónimo de Ayanz, una mena de Leonardo da Vinci que apareix en el segle XXI disposat a revolucionar la vida i les emocions de tots els personatges que l’envolten.

Reconnexió
Autor: Shusterman, Neal
ISBN: 978-84-489-3448-4
Gràcies a en Connor, en Lev i la Risa, i a les repercussions de la revolta  en la Recol·lectora de Happy Jack, la població ja no pot continuar mirant cap a un altre costat. Potser la desconnexió servirà per alliberar la societat d’adolescents problemàtics i, al mateix temps, per nodrir-la d’òrgans molt necessaris per als transplantaments. En Connor no dóna l’abast dirigint el Cementiri, un refugi per als ASP, nois que, com ell, han fugit de la reconnexió. La Risa, paralitzada de cintura en avall com a conseqüència de l’atemptat en la Recol·lectora,  no vol ser una càrrega per al noi. I en Lev forma part d’un moviment clandestí que vol rescatar delmes, en el qual se’l venera com si fos un déu. Un d’ells serà traït. L’altre s’escaparà. I el tercer farà un sorprenent descobriment sobre què s’amaga darrere la desconnexió.
Neal Shusterman retorna al món de Desconnexió, que la revista Publishers Weekly va definir con un «thriller captivador ambientat en el futur, concebut per una imaginació brillant”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>