Segona Trobada APS-Projecte Transalimenta al Baix Llobregat

 

DESOS Opció Solidària, una entitat que desenvolupa projectes d’Educació per la Justícia Global a través de la promoció del dret a l’alimentació a l’AMB, Economia Social amb projectes agroecològics al Parc Agrari del Baix Llobregat i  Cooperació Internacional a Nicaragua.

 

Segona trobada que tindrà lloc el 25 de març a les 16.45 h en format virtual en el marc del projecte Transalimenta al Baix Llobregat.

Aquest cicle de trobades neix amb la voluntat de crear espais de construcció de coneixement i de poder reflexionar sobre les oportunitats educatives del Parc Agrari del Baix Llobregat dins del marc metodològic de l’Aprenentatge Servei. Al llarg dels propers mesos, es proposaran diversos seminaris cada mes per tal de construir una xarxa socioeducativa per a la promoció del dret a l’alimentació.

De forma més específica, en aquest segon punt de trobada s’explorararan les oportunitats educatives del Parc Agrari del Baix Llobregat per fer visibles les persones essencials que hi ha darrere de la nostra alimentació; promocionar l’equitat de gènere i la garantia del dret a l’alimentació.

Programa

Inscripcions al seminari, enviant un correu a transalimenta.desos@pangea.org

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>