Nous llibres sobre educació emocional a la mediateca del Servei Educatiu

La biblioteca del Servei Educatiu Baix Llobregat-5 disposa de nous títols en préstec per al professorat. Són dos llibres relacionades amb l’educació emocional.

10ideas clave
En aquesta publicació es troben exposats recursos didàctics efectius i propostes clares que necessiten els docents. L’educació ha d’ocupar-se d’aspectes com la prevenció de l’ansietat, l’estrés, la depressió, la violència, el suicidis i tota mena de conflictes.
cuentos sanadores D’una banda és una recopilació de contes tradicionals de totes les cultures, però també aporta contes creats per l’autora. Tots ells estan classificats en base als comportaments i les situacions que poden ajudar a equilibrar. El llibre és també una guia de treball per aprendre a crear i explicar els nostres propis contes sanadors, perquè està explicat el procés de descobriment del conte com a eina de sanació. Una eina que parla amb garn claredat als nens i que treballa en el seu interior, màgicament i en silenci.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>