Les visites del Pidrac a la biblioteca Els Pins

A Educació Infantil treballem el gust per la lectura i l’hàbit lector. Per això setmanalment el Pidrac (la mascota de la biblioteca) porta el seu maletí amb un llibre nou.  A més, la temàtica que es treballa amb el llibre, posteriorment, es fa una sessió emocional per reforçar els continguts.

Així doncs,  el Pidrac ha deixat un nou conte sorpresa a la maleta: “La Rínxols d’Or i els tres ossets”. Tots pensàvem que coneixíem el conte, però finalment  descobrim que el protagonista de la història és un osset, que es volia disfressar de rínxols d’or pel carnaval. Al debat que es realitza al final de cada llibre que expliquem,  gairebé tot el grup està d’acord en què les disfresses no són per nens o per nenes. cadascú hauria de poder disfressar-se, sempre que es pugui, d’allò que vulgui, independentment de si és nen o nena.

Ara estem esperant a la propera setmana a veure quin llibre ens deixa el Pidrac al seu maletí!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>