Interpretem el paisatge i actuem. Paisatge càrstic.

Interpretem el paisatge i actuemDes del CESIRE segueixen amb les formacions: Interpretem el paisatge de… i actuem. Avui dimecres 2 de juny 2021 es parlarà del paisatge càrstic.

Dins del coneixement al voltant de les ciències de la Terra, es proposa la caixa “Interpretem el paisatge” per estudiar els processos geològics i l’acció humana que determinen els paisatges de Catalunya. A partir de materials manipulatius, es presenten activitats pràctiques per entendre l’acció dels diferents agents geològics sobre el medi, sense oblidar els efectes de l’acció humana. Les ciències de la Terra són un context que permet treballar a l’aula els ODS i les accions que podem fer per a tenir cura de l’entorn proper. Les propostes didàctiques estaran a disposició de tot el professorat a través del web del CESIRE.
Per tal d’assegurar la inclusivitat de les propostes en l’elaboració de les activitats d’aula es tindran en compte les pautes del Disseny Universal per a l’Aprenentatge (DUA). Aquesta activitat formativa adreçada al professorat forma part del Programa d’orientació i reforç per a l’avanç i suport a l’educació del Ministeri d’Educació i Formació Professional i està cofinançada pel Programa operatiu d’ocupació, formació i educació del Fons Social Europeu 2014-2020 (ABA-19)

Inscripció a la formació

Videos de la formació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>