Article d’Àmbits de Psicopedagogia en relació a l’Assessorament psicopedagògic.

L’article presenta un procés de formació i treball conjunt realitzat al llarg de dos cursos acadèmics amb un grup de professionals de l’EAP de Sant Martí. ( Document i video )

imatge articleEl contingut del procés ha estat l’estratègia d’assessorament psicopedagògic per a la millora de les pràctiques docents proposada per Lago i Onrubia (2008, 2011a, 2011b). El procés ha comportat la posada en marxa per part dels professionals participants de processos d’assessorament dirigits a introduir millores concretes, des d’una perspectiva inclusiva, en les pràctiques del professorat en els centres en què intervenien habitualment, i l’acompanyament i suport a aquests processos per part dels assessors/formadors. El procés buscava tant l’apropiació de l’estratègia per part dels professionals, incorporant-la a la seva pràctica assessora habitual, com el contrast i revisió de la pròpia estratègia i de les idees que la fonamenten.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>