Recerkids

Del 5 de febrer al 7 de maig de 2018 es farà la 2ª edició del Recerkids.

Recerkids no és un programa per estudiar ciència. És un programa per fer ciència. Una oportunitat perquè l’alumnat d’educació primària experimenti en primera persona què vol dir fer recerca, com és un procés d’investigació i quin és el dia a dia en la vida d’un professional de la ciència. És una experiència educativa amb la qual la classe s’endinsarà en una aventura capitanejada per la Laura i en Joan, dos investigadors joves però molt experimentats que us acompanyaran durant les dues fases del recorregut.

És un programa educatiu organitzat per la Direcció General de Recerca de la Generalitat de Catalunya i Eduxarxa amb l’objectiu d’apropar la recerca científica a l’alumnat de 5è i 6è d’Educació Primària.

L’àmbit temàtica de la recerca és la salut amb tres eixos de treball; la salut i el cos humà, la salut al món i la salut i l’entorn. Cada grup podrà treballar a partir de l’interrogant o del repte que desitgi amb l’acompanyament durant tot el procés per part d’un equip d’especialistes en didàctica de la ciència i amb un Quaden de recerca per a l’alumnat i una Guia didàctica sobre el programa.

Podràs omplir el formulari d’inscripció fins el 2 de febrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>