Presentació de les noves directrius IFLA per a la biblioteca escolar

IFLA, BE,Des del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i amb la col.col·laboració dels Departaments d’Educació i de Cultura s’ha elaborat una traducció de la segona edició de les Directrius IFLA per a les biblioteques escolars.

Aquesta nova edició de les Directrius IFLA representen, respecte a la primera edició, una actualització del desenvolupament professional del bibliotecari escolar en el context de la segona dècada del segle XXI, amb tots els canvis a nivell tecnològic, social i cultural que han tingut lloc i que seguiran succeint en un entorn cada cop més canviant.

Presentacions:

Sant Feliu de Llobregat: 28 de gener de 17 a 19 hores als Serveis Territorials del Baix Llobregat. Inscripció (abans del 24 de gener). 

Barcelona: 21 de gener de 17 a 19 hores als Serveis Territorials de Barcelona Comarques a càrrec de la Júlia Baena @Bibliojuvenil

Per a més informació i inscripció en aquesta activitat cal que cliqueu aquí.

Descarrega el document

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>