La Setmana de l’Àlbum

Setmana de l'àlbumLa Setmana de l’Àlbum a Catalunya, del 2 al 10 de novembre, és una jornada que permet descobrir les potencialitats de l’àlbum des del punt de vista artístic, literari i de foment de la lectura. Compten amb la participació de professionals de renom i estan orientades a agents del món educatiu i del sector de la LIJ.

La Setmana està farcida d’activitats, destinades a infants, famílies, docents i tothom interessat en aquest format. Segur que, si consulteu el programa, trobareu alguna exposició o taller que us pot interessar, per assistir-hi vosaltres i els vostres alumnes.

Dins de la Setmana de l’Àlbum se celebra el III Fòrum L’Àlbum a l’Aula, els dies 8 i 9 de novembre al Pati llimona (Barcelona). Podeu consultar-ne el programa en aquest enllaç.

També us recomanem que mireu amb atenció les seleccions bibliogràfiques que es proposen al web, molt interessants i de qualitat.

Manifest de l’Àlbum, 11 raons per llegir-los i compartir-los.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>