Dibuixa el teu logotip. Apadrinem el nostre patrimoni

El Departament d’Ensenyament, mitjançant els serveis els territorials, serveis educatius i els CRP, proposa a tots els centres inscrits al programa: Apadrinem el nostre patrimoni participar a la mostra dels logotips dels seus elements apadrinats. Aquesta mostra de logotips dels elements apadrinats pretén fomentar el treball dels alumnes sobre el concepte i el valor del patrimoni, promoure el treball en xarxa de tots els centres dins del programa i visibilitzar i donar valor al treball realitzat.

Poden participar-hi tots els centres educatius de Catalunya inscrits al programa. HI haurà dues categories: logotips d’infantil i primària i logotips de secundaria. La inscripció es realitzarà mitjançant aquest formulari, fins al 23 d’abril de 2018. Només s’acceptarà una inscripció per centre.

Requisits per fer els Logotips:

  • El logotip ha de ser de l’element apadrinat de cada centre educatiu.
  • La tècnica a utilitzar és lliure.
  • La presentació ha de ser en format digital: png o jpg amb 100% de qualitat.
  • Les dimensions hauran de ser: 553x553px.
  • És imprescindible que la imatge del logotip sigui de bona qualitat.

Requisits per al lliurament del logo al CRP:

El centre lliurarà el logotip en format digital, en un fitxer que tingui per nom:  “nom del centre-localitat”. Aquesta informació s’associarà posteriorment a la imatge seleccionada (mai dins del logotip).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>