Jornada Virtual de Recerca de Ciutat

El proper dijous 22 d’Abril, de 9 a 11h, se celebrarà la II Jornada Virtual de Recerca a la Ciutat de Cornellà.

L’objectiu d’aquesta jornada és visibilitzar i posar en valor el coneixement nou generat per 25 joves de Cornellà, que han estat seleccionats pels centres educatius de secundària com els millors i, alhora, apropar aquest coneixement als estudiants de primer de batxillerat que comencen a fer les seves primeres passes en la recerca amb el seu Treball de Recerca.

A la jornada participen els estudiants dels cinc instituts públics de Cornellà (institut Esteve Terradas i Illa, institut Miquel Martí i Pol, institut Joan Miró, institut Maria Aurèlia Capmany i institut Francesc Macià).

La Jornada, és una de les accions del RIEC (Recerca i Innovació Educativa de Ciutat), projecte impulsat pel Citilab i el Centre de Recursos Pedagògics de Cornellà, que vol connectar la recerca i les motivacions dels joves de primer de batxillerat amb la generació de nou coneixement i d’innovació.

En aquesta ocasió els joves comptaran amb la conferència inicial “Quina és la fórmula màgica per desenvolupar superpoders investigadors?” a càrrec de la Sra. Maria del Pilar Menoyo Díaz. Professora, Doctora en didàctica de les ciències i les matemàtiques, Catedràtica de matemàtiques, apassionada de la recerca, Premi Marta Mata de Pedagogia.

Us esperem i bona Jornada de Recerca!

 

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.