22 d’abril Dia de la Terra

Clean upEl proper 22 d’abril la Fundació Kílian Jornet emmarca dins la celebració del Dia Internacional de la Terra la campanya de recollida selectiva de brossa en entorns naturals durant la setmana del 19 al 25 d’abril de 2021. Aquesta acció va adreçada a tots els centres de Catalunya amb l’objectiu de sensibilitzar per millorar la quantitat i qualitat de la recollida selectiva.

La inscripció pot ser individual o col·lectiva i requereix d’inscripció prèvia. Si voleu participar amb una acció heu de seguir aquests passos

    1. Registrar la vostra acció emplenant aquest formulari.
    2. Portar-la a terme. El dia de la neteja, la persona o el grup realitzaran la recollida selectiva separant el plàstic, el paper, el vidre i la resta amb la intencionalitat de recollir de manera diferenciada les diferents fraccions dels residus.  Cada grup de deixalles es pesarà i es farà una foto amb ells. Un cop fet caldrà omplir una fitxa amb la foto i les dades de la vostra acció, especificant el lloc i el país on l’heu feta. Totes les accions es recolliran i s’incorporaran en un mapa interactiu i en un comptador de la web de la fundació.
    3. Difondre els resultats de l’acció i compartiu-lo a les xarxes per a que tothom prengui consciència de la necessitat de mantenir el nostre entorn. Podeu fer-ho amb els cartells i fitxes adjunts en aquesta carpeta.

Des de la fundació ens demanen que col·laborem amb la difusió d’aquestes bones pràctiques i la identificació de la realitat vers aquest aspecte emplenant una enquesta de la Fundació Grida.

Esperem poder deixar el nostre entorn natural molt més net!. Gràcies pel vostre ajut!