Nadales al carrer

Nadales al carrerUn curs més s’han trobat els centres educatius de Sant Joan Despí per tal de vestir de festa la ciutat amb la tercera edició de Nadales al Carrer. 

En aquesta ocasió, s’han reunit més de 380 nens i nenes a la plaça Mercè Rodoreda, per tal de cantar plegats un recull de nadales i gaudir de l’esperit nadalenc que aquests dies ens envolta i ens acompanya.

Aquest esdeveniment cultural tan entranyable s’ha fet possible gràcies al gran treball que realitzen totes les mestres de música de Sant Joan Despí, recolzat per l’Ajuntament de Sant Joan Despí i el Centre de Recursos Pedagògics del Baix Llobregat 5. 

S’han cantat nadales en català, castellà i anglès, com: “Cap a Betlem van dos minyons”, “Los peces en el río”, “Jingle bells” i una bonica cançó de Lexu’s titulada “És un desig”. 

Agraïm de tot cor als centres que ho han fet possible: escola Espai3, escola Joan Perich i Valls, escola Pau Casals, escola Roser Capdevila, escola Sant Francesc d’Assís, institut Francesc Ferrer i Guàrdia, col·legi Ateneu Instructiu i col·legi Gan Capità.

Us deixem un recull dels millors moments. 

QUE SONI LA MÚSICA I BON NADAL!