Espais de ciència de lliure elecció

Aquest curs,  dins del Pla de Formació de la Nostra Zona, es portarà a terme una activitat formativa anomenada L’experimentació a l’etapa 0-6, amb codi 3060271306 a càrrec de la senyora Montserrat Pedreira, mestra, llicenciada en psicologia i Doctora en Educació. Imparteix docència en el grau d’Educació Infantil a la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVic-UCC, i s’ha especialitzat en l’àmbit de la Didàctica de les Ciències. És la creadora i responsable pedagògica dels espais de ciència per a nens Niu de Ciència del Museu de Ciències Naturals de Barcelona i Lab 0_6, Centre de descobriment, investigació i documentació per a l’educació científica a les primeres edats.

A més a més, l’Universitat de Vic, donat l’interès que genera la creació d’espais de ciència en lliure elecció, i davant la dificultat de desplaçament fins a Manresa sobretot en el cas dels mestres de les comarques més llunyanes, han ideat un curs de 60 hores no presencial que només requereix un cap de setmana obligatòria a Manresa. El curs es farà a càrrec de la senyora Montserrat Pedreira.

El calendari del curs és el següent següent:

  • Del 14 d’octubre al 29 de febrer.
  • Cap de setmana presencial: dissabte 26 d’octubre (de 9’00 a 14’00 i de 15’00 a 19’00) i diumenge 27 d’octubre (de 9’00 a 14’00).

MÉS informació i inscripcions aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>