XIII Premi de Recerca per a la Pau

La Universitat de Barcelona convoca la tretzena edició del Premi de Recerca per a la Pau, a la qual es poden presentar treballs de recerca de batxillerat que hagin estat realitzats per estudiants matriculats als centres educatius de Catalunya durant el curs 2017-2018 i que tractin alguna qüestió relacionada amb la cultura de pau. Entre les diverses temàtiques vinculades a aquest àmbit hi ha la solidaritat internacional, el desenvolupament humà, la sostenibilitat, els moviments socials, els drets humans, els conflictes, la interculturalitat, etc.

Els treballs es poden presentar a la Fundació Solidaritat UB (c/ Melcior de Palau, 140, de Barcelona) fins al 13 d’abril de 2018.

El Premi (que consta d’un xec de 500€ per a l’autor/a del treball i un altre, del mateix valor, per al centre educatiu on s’ha realitzat) el resol un jurat interdisciplinari format íntegrament per professorat de la Universitat de Barcelona.

 Consulteu les bases

 + informació: recercapau@ub.edu / 93 403 96 12

Convoca: Universitat de Barcelona a través de Fundació Solidaritat UBInstitut de Ciències de l’Educació

 En col·laboració amb: Ajuntament de Sant Coloma de Gramenet i Consell Comarcal del Garraf

 

Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>