Pla de formació de zona

S’ha iniciat el procés de detecció de necessitats de formació per a confegir el Pla de Formació de Zona 2020-2021. Enguany el farem en dos fases. Durant el mes de juny planificarem les activitats que es desenvoluparan el primer trimestre del curs 20-21 i que hauran de ser en format digital.

La segona fase de detecció tindrà lloc durant el primer trimestre del proper curs i es planificaran les activitats a realitzar durant el segon i tercer trimestre i es podran ajustar progressivament a modalitats presencials, de cara a l’escenari de desconfinament total sempre d’acord amb les instruccions que dictin les autoritats competents en matèria de salut.

El context actual aconsella prioritzar: 

− La reducció de l’oferta formativa 

− La digitalització de les activitats amb la incorporació de formats i modalitats innovadores en entorns virtuals d’aprenentatge 

− L’orientació de la formació docent per la transformació educativa.

Les modalitats formatives de la formació en centre: taller a centre, assessorament i formació interna de centre es poden adequar en funció de la proposta formativa. S’han de planificar les activitats en format no presencial.

El Centre de Recursos Pedagògics garantirà els entorns virtuals per a portar-les a terme.

El termini de retorn del document de detecció de de necessitats formació que hem enviat als centres és el dia 26 de juny.

+[Info]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>