XCB| Activitats compartides pels centres

XCB ha creat un espai virtual per facilitar que els centres puguin compartir i intercanviar activitats, tasques i altres propostes didàctiques, de diferents nivells i àmbits curriculars. 

Amb aquesta iniciativa vol contribuir a fomentar la cultura de la col·laboració per a l’enriquiment mutu, vinculat a la professionalització dels docents. Som Xarxa, i ara és un bon moment per a continuar col·laborant els uns amb els altres, per cuidar-nos i per facilitar l’acompanyament de tots els alumnes. Aquestes propostes es poden compartir amb els alumnes, enriquir, modificar i servir d’inspiració per fer-ne de noves, però en cap cas es poden utilitzar amb fins comercials. Les activitats són públiques al Nodes de la Xarxa Cb.

Si us animeu a compartir activitats que esteu creant en el vostre centre només heu d’omplir aquest formulari amb les dades bàsiques de l’activitat o tasca, del vostre centre i l’enllaç per accedir-hi. El format és lliure; les podeu compartir tal com les tingueu recollides. Feu una entrada al formulari per a cada activitat o tasca que vulgueu compartir. Una manera ràpida i senzilla per compartir arxius és penjant l’activitat al google drive amb permís de visualització.

En la Xarxa Cb: sumar, multiplica. 

Aprenem juntes! Hi vols contribuir?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>