Visita a la Biblioteca de l’escola Onze de setembre

Visita a la Biblioteca de l’escola Onze de setembre (carrer Castanyers, 08192 Sant Quirze del Vallès) el dia 19 de gener de  17:15 h a 19:00 h, organitzada pels ST.

Accés al formulari per confirmar l’assistència

Adreçada als responsables de biblioteques dels centres de primària i secundària que estan interessats a organitzar i dinamitzar la biblioteca del seu centre i al professorat inscrit als cursos de formació telemàtic BE1E: ePèrgam, gestió i organització de la biblioteca escolar, i BE1D organitzats des  del  Programa biblioteca escolar “puntedu”.

Es tractaran els següents temes:

  1. Organització de la informació i difusió de la biblioteca: selecció, adquisició, catalogació, distribució d’espais…
  2. Dinamització dels serveis de la biblioteca i els seus recursos: préstec, horaris d’obertura, activitats a tota la comunitat educativa: professorat, alumnat, famílies i PAS.
  3. Activitats de suport al currículum: foment de la competència lectora i gust per llegir, formació en habilitats informacionals, etc.
  4. Relació amb l’entorn: col·laboració amb la biblioteca pública, amb altres entitats, institucions…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>