Dia de l’educació física al carrer. 25 d’abril

El 25 d’abril se celebra El Dia de L’Educació Física al Carrer. Aquest dia, els professors d’educació física de les escoles, s’inscriuen amb els alumnes, per sortir a l’espai públic a fer la classe i col·laborar, entre altres objectius, a la visibilització de la classe d’educació física del S. XXI. Estem segurs que molts de vosaltres coneixeu el projecte, però si voleu més informació feu clic sobre aquest enllaç i a l’arxiu adjunt, trobareu l’informe del DEFC (Dia de l’Educació Física al Carrer).

Trobem que aquesta jornada es molt interessant des d’una vessant pedagògica, ja que l’assignatura d’educació física contribueix al desenvolupament personal, social i intel·lectual dels infants i joves, tot fomentant uns hàbits de vida saludables més enllà de les etapes formatives.

Us fem difusió als centres educatius d’aquesta jornada, i us animem a dur a terme l’activitat per tal de fer d’aquesta jornada un petit gran esdeveniment a cada localitat.

Si hi esteu interessats us agrairem que ens ho comuniqueu al CRP Terra Alta, per tal de saber la participació dels centres educatius de la comarca en aquesta celebració.

Us podeu inscriure aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>