Jornada Virtual de Biblioteca Pública i Centres Educatius de l’Alta Ribagorça i dels Pallars

Aquest dijous s’inicien les Jornades de Biblioteca pública i centres educatius de l’Alta Ribagorça i els Pallars. Aquestes jornades tenen com a objectiu fomentar el gust per la lectura, oferir estratègies i recursos per al nostre alumnat, donar a conèixer bones lectures, compartir bones… Llegeix més»

Escola d’Hivern. MRP Terres de l’ebre i Col·lectiu de mestres Terra Alta

L’MRP Terres de l’Ebre amb la col·laboració del Col·lectiu de Mestres de la Terra Alta ha organitzat una nova Escola d’Hivern.
Aquesta Escola d’hivern segueix amb el format online tal com es va fer a l’Escola d’Estiu. La programació que aquesta ofereix gira entorn tres cursos: Llegeix més»

Webinar IEBatea – Servei de Recerca DGIRCD

Des de la Direcció general d’Innovació, Recerca i Cultura Digital del Departament d’Educació impulsen “Claustre Obert a la recerca educativa, a l’entorn i a la mirada internacional”, dins del Pla d’acció: Centres educatius en línia 20-21.
L’objectiu és seguir donant veu al professorat i oferir recursos… Llegeix més»

Learn to Check, web d’educació mediàtica i verificació digital

Learn to check és un projecte pedagògic contra la desinformació. Ofereixen materials didàctics i tallers per a joves, famílies, docents i altres públics. L’obejctiu és ensenyar a destriar la informació verídica i la falsa. Volen divulgar eines i processos per verificar una informació, una… Llegeix més»