Escola d’Hivern. MRP Terres de l’ebre i Col·lectiu de mestres Terra Alta

L’MRP Terres de l’Ebre amb la col·laboració del Col·lectiu de Mestres de la Terra Alta ha organitzat una nova Escola d’Hivern.
Aquesta Escola d’hivern segueix amb el format online tal com es va fer a l’Escola d’Estiu. La programació que aquesta ofereix gira entorn tres cursos: Llegeix més»

Webinar IEBatea – Servei de Recerca DGIRCD

Des de la Direcció general d’Innovació, Recerca i Cultura Digital del Departament d’Educació impulsen “Claustre Obert a la recerca educativa, a l’entorn i a la mirada internacional”, dins del Pla d’acció: Centres educatius en línia 20-21.
L’objectiu és seguir donant veu al professorat i oferir recursos… Llegeix més»

Learn to Check, web d’educació mediàtica i verificació digital

Learn to check és un projecte pedagògic contra la desinformació. Ofereixen materials didàctics i tallers per a joves, famílies, docents i altres públics. L’obejctiu és ensenyar a destriar la informació verídica i la falsa. Volen divulgar eines i processos per verificar una informació, una… Llegeix més»

Servei Comunitari a distància. Conferència de Roser Batlle

El passat dia 30 de setembre la Roser Batlle, experta en aprenentatge servei, va oferir una videoconferència parlant del Servei Comunitari a distància. Destacà que durant el confinament alguns aspectes educatius quant al Servei Comunitari han sortit molt reforçats: l’escriptura, la lectura, l’expressió oral, l’expressió… Llegeix més»