Bon Estiu a tothom!

Des del Servei Educatiu de la Terra Alta us volem desitjar que passeu un molt bon estiu després d’aquests últims mesos atípics, incerts i de treball intens i incessant per afrontar la situació de la millor manera possible. Us volem agrair el vostre gran compromís i dedicació. Esperem que descanseu molt durant les vacances. Fins aviat!

 

del 13 de juliol al 30 d’agost

 

Estiu 2020

 

Estiu a l’Edu

 

L’Escola Doctor Ferran guanya el premi TurisTIC Challenge

L’Escola Doctor Ferran de Corbera ha guanyat el Premi TurisTIC Challenge impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.
La proposta educativa TurisTIC Challenge s’emmarca en el Projecte Europeu de Competitivitat Territorial Turístic en Família que coordina la Diputació de Tarragona i que el… Llegeix més»

Jornada PATT

El proper dilluns 29 de juny a les 11:00h se celebrarà la jornada PATT online amb el títol “Educació amb l’entorn i desenvolupament rural. Presentació de recursos pedagògics dels projectes Leader”, organitzada per l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), amb la col·laboració de l’Associació… Llegeix més»

Convocatòria extraordinària de programes d’innovació pedagògica

Ha començat un nou termini perquè els centres educatius puguin participar en Programes d’innovació pedagògica.
Amb la voluntat que la innovació pedagògica ajudi als centres educatius a millorar la qualitat del sistema educatiu a través de la millora de l’atenció educativa de l’alumnat i oferint estratègies tant metodològiques, com organitzatives i… Llegeix més»