Mostra de Teatre 2018

XXIX MOSTRA DE TEATRE ESCOLAR DE LA TERRA ALTA. Del 10 al 12 d’abril de 2018

Casal Municipal de La Fatarella

Dimarts, dia 10 d’abril

 Argument: La Princesa Bella és rebel i indisciplinada. Ella vol trobar al seu Príncep Blau, però que sigui un príncep blau claret…

 Argument: El banc del temps és el primer banc que funciona sense diners. És un sistema d’intercanvi d’hores entre els protagonistes, en què la unitat de valor és el temps.

 • ELS LLADRES BABAUS I ELS NENS ESPAVILATSIE “Mare de Déu del Portal” de Batea.

  Argument: Uns xiquets estan jugant al parc i són testimonis de com uns lladres amaguen el botí del robatori que acaben de perpetrar al banc de la localitat. La gent del poble no creu el que els expliquen. Podran detenir ells tots sols als dolents?

 • EL REI QUE NO REIAEscola Cèsar Martinell de Pinell de Brai.Argument: És una obra divertida que ens ensenya que per ser feliç en aquest món, s’ha de ser bona persona. El rei de la comèdia no podia riure, perquè s’havia tornat dolent i quan va tornar a ser un bon rei, ja no va tenir problemes.

  Dimecres, 11 d’abril

 •  JUST ABANS DE LA FUNCIÓEscola l’Ametller de La Pobla de Massaluca.Argument: Han desaparegut les pilotes de malabars just abans de la funció del circ! Tots els artistes les busquen, cadascú a la seva manera segons la seva personalitat.
 •  LA BODA NO RODAEscola El Diví Mestres de Vilalba dels ArcsArgument: En una família  es planteja, per sorpresa, la boda de la seva filla gran amb el seu nuvi, un home sense ofici ni benefici. Els pares d’ella no hi estan gens d’acord, però saben que la seva filla es casarà igual. Finalment descobreixen que el nuvi no és qui diu ser…
 •  REBEL·LIÓ A LA CUINAEscola La Miranda d’Arnes.Argument: Historia musical  de dos germans a qui sol agrada  menjar truita i patates fregides. Els estris  de cuina i els aliments es revolten i decideixen donar una lliçó als protagonistes.
 •  MONSTRES PPCCEscola Montsagre d’Horta de Sant Joan. Argument: És una mena d’adaptació lliure del « Fearless John » dels germans Grimm, donant protagonisme als monstres propis de la nostra tradició.
 •  T’HE ENXAMPAT CAPUTXETAEscola Mare de Déu de la Fontcalda de Prat de Comte.

   Argument: Aquesta obra dóna una nova visió dels contes tradicionals, divertida i emocionant aventura on hi ha Caputxetes feroces, porcs armats fins a les dents, gats atracadors, vampirs, Frankesteins, i fins i tot un llop de qui no et pots fiar massa. Els personatges dels contes populars s’emboliquen per fer una història diferent en clau d’humor.

 •  UN TASTET DE LA TERRA ALTAEscola Sant Blai de Bot

  Argument: Coneixem la Terra Alta en dotze passes.

 •  DÉU MEU, QUIN EMBOLIC !! Escola Doctor Ferran de Corbera d’Ebre

   Argument: El mag del cel Astracel celebra el seu aniversari. Els amics i les amigues li regalen un ordinador molt modern per substituir la vareta màgica que ha fet servir fins avui per controlar el bon funcionament dels astres del cel.
  Només estrenar el nou regal, com que no el sap fer funcionar correctament, munta un gran embolic amb els estels, la lluna, el sol, els núvols,… La gent del poble decideix apuntar-lo a un curset d’ordinador perquè aprengui el seu funcionament de manera adequada.

 • EL DRAC REFREDAT CONTE CANVIATEscola Los Castellets de la Fatarella

  Argument: Aquesta és la història d’un drac que un dia va notar unes pessigolles al musell i va esternudar tant fort, tant fort, que va despentinar a la princesa, va arrencar els pètals de la flor, va ensopegar amb el cavaller i fent una gran tombarella, va sortir del conte sense dir res, és a dir cada cop que esternudava canviava de conte.