WEBINAR: Primeres novetats del Pla d’Educació Digital de Catalunya.


El passat dimecres 9 de setembre va tenir lloc el Webinar de presentació de les novetats del Pla d’Educació Digital 2020-23 en aquest inici de curs.

El Pla d’educació digital de Catalunya 2020-2023, presentat pel Departament d’Educació en el marc de la XII Legislatura, té com a objectiu contribuir des de l’escola al desenvolupament de les competències digitals que els ciutadans i les ciutadanes de Catalunya necessiten per viure i treballar en una societat en transformació constant. Amb el Pla d’educació digital de Catalunya 2020-2023 es vol situar Catalunya com un país capdavanter en l’ús educatiu de la tecnologia, al mateix temps que es millora la competència digital de l’alumnat, el professorat i els centres educatius en el marc de la transformació educativa.

Els objectius del pla són:

  • Assegurar que els i les alumnes de Catalunya siguin digitalment competents en acabar l’ensenyament obligatori;
  • Augmentar el nombre de professorat que tingui la competència digital docent entesa com una competència clau del segle XXI;
  • Teixir una xarxa de país amb centres digitalment transformats que facilitin l’aprenentatge en el marc de la transformació educativa.

El Pla d’educació digital de Catalunya va acompanyat d’un seguit d’actuacions que van des de la formació del professorat fins a les noves dotacions d’equipament digital per a professorat i alumnat, en què es fa atenció concreta als continguts digitals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>