Jornada Competències pensament científic a l’ESO. Ciències 12-15

El proper dissabte 19 d’octubre, de 9 a 14h, tindrà lloc al CosmoCaixa de Barcelona la jornada de presentació del projecte Competències de pensament científic a l’ESO. Ciències 12-15. Aquest projecte és fruit del conveni entre el Departament d’Educació i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb la col·laboració de “la Caixa”. El seu objectiu és promoure un canvi metodològic a les aules que faci més atractives les ciències als alumnes i els proporcioni els coneixements científics per poder actuar com a ciutadans crítics i capaços de valorar el coneixement cientificotecnològic i prendre decisions argumentades.
El projecte té un enfocament competencial de l’ensenyament de les ciències en el marc del desplegament de les competències bàsiques de l’àmbit cientificotecnològic, que integra la Biologia, la Geologia, la Física i la Química amb connexions amb altres matèries de l’àmbit STEM.
Durant la jornada:
• Es presentaran breument les característiques del projecte, basat en la recerca en didàctica de les ciències.
• Es mostraran els continguts de la nova versió web del projecte.
• El professorat que ha implementat el projecte compartirà la seva experiència.
• S’oferiran dues franges horàries de tallers en què es mostrarà com s’aborden a l’aula alguns dels grans models científics del projecte.

Cliqueu aquí per veure el programa sencer i per realitzar la inscripció a la jornada i als tallers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>