Setmana del Code Week. Del 5 al 20 d’octubre de 2019

Com cada any se celebra la Setmana Europea de Programació, el CODE WEEK, amb el suport de la Comissió europea amb l’objectiu de promocionar l’aprenentatge de la programació. Aquest any la convocatòria és del 5 al 20 d’octubre.

Us animem que els centres pugueu penjar experiències de programació que esteu fent amb els vostres alumnes i ens ho comuniqueu per tal de fer-ne difusió a la nostra pàgina web i també a la web oficial: http://events.codeweek.eu

Aprendre a programar ens ajuda a donar-li sentit al món en constant canvi que ens envolta, a conèixer millor com funciona la tecnologia i a desenvolupar capacitats i competències que ens permetin explorar idees noves i innovar.

Què podeu fer? Entreu en aquest enllaç i hi trobareu tota la informació.

Recorda que pots publicar activitats puntuals que organitzis durant la setmana, però també qualsevol altra activitat relacionada amb la programació que duguis a terme durant l’any. D’altra banda, en lloc de fer una publicació on diguis totes les activitats que organitzes, és més recomanable que publiquis cada activitat per separat per tal de donar-li més visibilitat.