PROPOSTA DE LECTURA AL VOLTANT DE LA SOLIDARITAT: “ELS VEÏNS DEL C/QUISAP”

En temps difícils i temps de crisi és quan sorgeixen moviments solidaris i de cooperació entre membres de la comunitat. La solidaritat és un dels grans valors de la societat. És el cas dels veïns d’un edifici del C/Quisap…una sèrie de personatges estrambòtics amb problemes personals però que sempre estan disposats a ajudar-se entre ells.

Us proposem la lectura: Els veïns del C/Quisap (Zafra, Cristina), Editorial Comanegra. El senyor Pägueiras no pot gratar-se l’esquena perquè té paraigües en comptes de mans! Però ha tingut sort perquè la veïna del 1er 1a, la senyora Salmmin, té més de mil mans. I ella com s’ho fa, però, per tallar-se les ungles? Doncs avisa les germanes Rosseti, del 2n 1a, que no tenen cames sinó tisores!Una sèrie de personatges estrambòtics apareixen de sobte a un edifici del carrer Quisap amb històries per a cargolar-se de riure. Cadascun d’ells amaga un terrible problema, però sempre hi ha un veí disposat a donar-li un cop de mà.

Podeu llegir més sobre el llibre i sobre el treball de valors com la SOLIDARITAT:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>