Nova entrega de la sèrie de divulgació científica Ciència en 1 minut

La Unitat de Comunicació de la Ciència de la URV (ComCiència) ha completat una nova entrega dels vídeos de divulgació científica Ciència en 1 minut. Aquesta sèrie dona resposta, en poc més de 60 segons, a dubtes científics a través d’il·lustracions animades. Investigadors de la Universitat han assessorat sobre el contingut d’aquestes càpsules audiovisuals, que es difonen a través de Youtube en català, espanyol i anglès.

Talent URV

Els episodis de Ciència en 1 minut, a més, complementen el tema que s’explica en una altra sèrie, Talent URV, una proposta amb diversos formats de divulgació científica sobre temes que s’estudien a la Universitat. Té l’objectiu de donar a conèixer la feina que fan els investigadors a través de vídeos, reportatges escrits i xarxes socials. Els protagonistes, de diversos camps, han triat la URV per fer la seva carrera i hi han arribat a través de programes d’atracció de talent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>