MALETA CONTES COEDUCATIUS CONSELL COMARCAL 2. NOU RECURS!

Des d’aquest mes de desembre disposem d’un nou recurs educatiu en préstec: una nova MALETA COEDUCATIVA  elaborada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amb la col·laboració del SE Ribera d’Ebre.

La maleta conté 14 títols que treballen diferents àmbits (accediu al llistat clicant aquest enllaç). Al llistat de totes les lectures que conté la maleta podeu trobar l’autor/a, l’editorial, el cicle educatiu a qui va adreçat i l’àmbit que treballa. Dins de cada llibre trobareu una marca de color per tal de falicitar-vos la identificació de cada conte:

  • COLOR LILA: Estereotips i diversitat (rols de gènere, LGTBI, diversitat de gènere, noves masculinitats, tipologies de famílies, sabers i aportacions de les dones…)
  • COLOR GRIS: Educació afectivo sexual (emocions, sexualitat, autoestima, solidaritat…)
  • COLOR GROC: Conflictes (resolució de conflictes, violències, assetjament, prevenció abusos, violència envers les dones,…).

Durant el curs 20-21 s’ha ampliat el contingut de la maleta amb sis nous exemplars (cliqueu enllaç per conèixer-los)

Recordeu que continueu tenint a la vostra disposició en préstec la MALETA COEDUCATIVA 1. Poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 977402860 o a l’adreça e3990108@xtec.cat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>