4a edició GalactiCurs

Un any més, us fem arribar la proposta pedagògica  GalactiCurs que aquest curs assoleix la seva quarta edició.

Si us voleu inscriure, i per tal de poder donar un servei el més equitatiu possible, és essencial que ompliu el formulari de la següent adreça:

https://www.galacticat.cat/formulari-galacticurs/

Trobareu el catàleg actualitzat i renovat en aquest link.

Cal puntualitzar que les SESSIONS DINAMITZADES DE LA FILMOTECA caldrà quadrar-les amb calendari i disponibilitat de les entitats que les duen a terme i depenen, per tant, de la seva disponibilitat. De totes maneres estan incloses i si són del vostre interès les podeu sol·licitar i  es mirarà de quadrar agenda amb les entitats que els duen a terme.

A més a més de ser usuaris del projecte, se us convida a ser-ne prescriptors i ajudar a trobar patrocinadors, col·laboradors, cases rurals en les que es puguin quedar a dormir els professors, restaurants o càterings que ens ajudin amb les dietes dels mateixos, empreses locals que vulguin ajudar a finançar els tallers a les escoles dels seus municipis, etc… Us recordem que el projecte es financia, en la seva major part, amb ajudes públiques i privades i que l’Associació Galacticat és una Ass. Sense Ànim de Lucre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>